Sponsoring

Particulieren

Heb jij geen (eigen) bedrijf en geloof jij ook in ons talent en wil je ons supporten, wordt dan lid van onze supporters-club door een zelf gekozen bijdrage te doen via een Tikkie:

Klik hier en support ons!

Ook kan dit via een overschrijving naar NL67 ABNA 0536505675 t.a.v. Klijzing onder vermelding van “Lucky Supporters-club”.

Bedrijven

Voor bedrijven bieden we de unieke kans voor sponsoring in vier categorie├źn;

Platinum – max 1 per jaar

Pakket op maat inclusief kartclinic en een dag racen in een racekart.

Goud – max 2 per jaar

Groot formaat logo op de kart, racesuit, aanhanger, vermelding in media uitingen & social media bij alle races, vermelding op deze pagina.

Zilver – max 5 per jaar

Klein formaat logo op de kart, racesuit, aanhanger, vermelding in social media bij alle races, vermelding op deze pagina.

Brons

Vermelding met logo en korte intro hieronder. Vermelding in verzamelbericht op social media 1 à 2 keer per jaar.

Voor meer informatie over deze opties komen we graag in contact via info@luckykarting.nl of via 06-14459628.

Sponsoren 2020

Nietzman en Korenromp is een jong bedrijf dat staat voor kwaliteit. Zij denken mee, geven advies en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Voor al uw schilderwerk, spuitwerk, houtrot en betonschade herstel kunt hier terecht!


Naesten is een online digitale kluis voor jouw gegevens waar jouw geliefden bij kunnen in geval van nood of overlijden. Deze startup heeft een missie met betekenis: het ontzorgen van naasten!


Kruidhof Glas & Gevelreiniging is de specialist voor gevelreiniging en kleine en grote glasbewassing projecten, zowel binnen als buiten en tot wel 50 meter hoogte.