Even voorstellen

44 Kyan Klijzing

“Samen maken we elkaar beter en worden we sneller”

Ik ben twee minuten ouder dan Luca. Meestal zijn we echt een twee-eenheid maar we kunnen als broers soms ook flink ruzie maken. Gelukkig maken we dit altijd snel weer goed!

Op dit moment zit ik in groep 8 bij Meester Henk en zullen we volgend schooljaar naar de middelbare school gaan. Na schooltijd breng ik mijn tijd het liefste door op de playseat om formule1 2020 te spelen op de playstation.

Ik vind het belangrijk dat dingen goed gebeuren, ik schroom dan ook niet om dit even te checken om het zeker te weten. De techniek achter dingen vind ik interessant. Ik kan soms eigenwijs zijn maar geef uiteindelijk altijd mijn ongelijk toe.

10 Luca Klijzing

“Snel veel fouten maken dan leren we snel”

Ik ben de jongste van de twee en zit net als Kyan in groep 8 op basisschool de kraanvogel. Ik zit echter bij juf Cora. We hopen op de middelbare school weer samen in de klas te komen.

Na schooltijd spelen we graag formule 1 2020 en bijna maken we hier een race van. Bij mooi weer racen we ook op onze stepjes of fietsen in de tuin met onze kleine broertje Dani (8). Eigenlijk maken we van alles een race!

Ik vind het belangrijk dat we allemaal goed met elkaar kunnen opschieten en hou niet van ruzie. Gelukkig komt het niet vaak voor en maken we het snel weer goed. Ik ben de creatieve van het stel, vind tekenen en knutselen leuk. Maar we bouwen ook regelmatig iets van hout met zijn tweeën.